Kendte profiler besætter Morsø Kommunes nye direktørstillinger

Kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune godkendte, enstemmigt, på et møde i går, torsdag aften, ansættelsesudvalgets indstilling til, hvem der skal beklæde to nye direktørstillinger, som oprettes i forbindelse med kommunens nye organisationsstruktur.

Der var i alt otte ansøgninger til de to stillinger som henholdsvis direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse samt direktør for Økonomi og Stab.

Det bliver kendte profiler, der kommer til at beklæde de to stillinger. En enig kommunalbestyrelse fulgte ansættelsesudvalgets indstilling om at ansætte Bodil Kristensen som direktør for Økonomi og Stab og Henrik René Christensen i stillingen som direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse. Bodil Kristensen har hidtil været økonomichef i Morsø Kommune, mens Henrik René Christensen kommer fra en stilling som job- og borgerservicechef. Han har desuden i en periode været fungerende social- og sundhedschef i Morsø Kommune.

Henrik René Christensen og Bodil Kristensen

- Med ansættelsen af Bodil Kristensen og Henrik René Christensen er to centrale funktioner i Morsø Kommunes nye organisation beklædt med kompetente personer. De kender kommunen fra deres hidtidige funktioner og organisationen kender dem begge som dygtige ledere. Vi havde et meget kvalificeret ansøgerfelt, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt de bedste kandidater og nu har sat det hold, der med succes vil indfri de mål og forventninger, vi har til den nye organisation, siger kommunaldirektør Rikke Würtz og fortsætter:

- Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med den ny direktion – og jeg ser frem til, at borgerne får endnu bedre service i kraft af en ny og effektiv kommunal organisation.

Også borgmester Hans Ejner Bertelsen er glad for valget af de to nye direktører:

- Nu er en ny og slankere organisationsstruktur på plads. Den skal gøre det nemmere for kommunens ansatte at samarbejde på tværs om helhedsløsninger, så den bedste løsning på alle opgaver nås hurtigt og effektivt. Jeg er ikke i tvivl om, at vores to nye direktører og den øvrige direktion er de helt rigtige til at opfylde det mål, siger han.

Ud over Rikke Würtz, Bodil Kristensen og Henrik René Christensen vil den nye direktion bestå af Arne Kirk som er direktør for Teknik og Miljø, og Peder Hanghøj som er direktør for Børn og Kultur.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

  • Kommunaldirektør Rikke Würtz, Morsø Kommune, på telefon 4012 7381
  • Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen på telefon 2479 2285

(udsendt pressemeddelelse)