Sundhedsplejen og COVID-19

På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med Coronavirus/COVID-19 er der i sundhedsplejen i Morsø Kommune truffet beslutning om at foretage nedenstående justeringer.
 • Sundhedsplejens aktiviteter er justeret frem til 31/7-21 grundet ekstra opgaver under COVID-19. Det betyder, at følgende opgaver er sat på pause:

  • Babycafé
  • 4.-5.-dags besøg. Vi tilbyder fortsat etableringsbesøg senest 7 dage efter udskrivelse fra sygehus
  • 8.-10.-måneders besøg for flergangsfødende. Vi tilbyder fortsat 8.-10. måneders besøg for førstegangsfødende
  • Skolearbejdet er på pause – undtaget er udskoling på Dueholm
  • Fremskudtteam- og konsulentteammøder er på pause
  • Opgaverne bliver ikke løst på et senere tidspunkt, men vi regner med at være på fuld kraft igen efter sommerferien

   

  Forud for hjemmebesøg er det vigtigt at kontakte os, hvis der er tegn på COVID-19 i familien, så vi kan udskyde besøget. Når I har en aftale med os, så vil vi gerne have, at I forud for besøget lufter grundigt ud, holder afstand til og holder fokus på hygiejne. Vi ser gerne, at ældre søskende ikke er til stede og vi gør vores besøg så korte som muligt. Det hele er for at undgå at udbrede smitte med COVID-19.

 

 Kontakt din sundhedsplejerske

Du kan kontakte din sundhedsplejerske dagligt mellem 8-16 på hendes mobiltelefon. Hvis hun er optaget eller ikke kan besvare dit opkald, kan du indtale en besked og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du kan også sende en sms eller en e-mail.

Hvis du er i tvivl om, hvem der er din sundhedsplejerske, kan du kontakte vores sekretær. Hun træffes dagligt i kommunens åbningstid på tlf. 99707183.

Du kan også finde sundhedsplejerskernes mobilnumre og e-mail adresse andet sted her på hjemmesiden.