Lej en bolig eller erhvervslejemål

I Morsø Kommune ejer vi en række boliger, og erhvervslejemål, som vi lejer ud. Det er også muligt at købe spændende og attraktive grunde, så du kan udleve din boligdrøm. Uanset type af lejemål fra hus, lejlighed eller kontor, så kan vi hjælpe.

Ledige boliger på landet

Større landsby på Midtmors med indkøbsmuligheder og busforbindelse. Morsø Kommune har pt. 1 ledig ældre og handicapvenlig bolig på Nørrevænget i Erslev.

Kontakt
Er du interesseret, er du velkommen til kontakte Kommunale Ejendomme på tlf. 99707000 eller kommunaleejendomme@morsoe.dk.

Tæt på Nykøbing by i Fredsø har Morsø Kommune flere ledige ældre- og handicapvenlige boliger. Boligerne er mellem 58 m² og 61 m². Husleje pr. måned kr. 4.745 + forbrug. Indskud kr. 11.500

Ledige boliger i Nykøbing

Centralt beliggende handicapboliger med elevator. 77 m² 2 værelses lejligheder med stort badeværelse klar til udlejning

Husleje kr. 6.770 pr. måned + forbrug. Indskud kr. 28.089

Kontakt

Er du under uddannelse, har du mulighed for at leje en 1-værelses eller 2-værelses ungdomsbolig i Skovparken.

Kontakt
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til kontakte Kommunale Ejendomme på tlf. 99707000 eller kommunaleejendomme@morsoe.dk.

Ledige erhvervslejemål

Kontor- eller mødelokale på 17 m² (Lokale 219) på Sundhedscenter Limfjorden, Strandparken 48, 2., 7900 Nykøbing Mors kan lejes:

• En del af et sundhedsfagligt fællesskab, hvor der også er diætist, fysio-/ergoterapeut, sygeplejerske og rusmiddelkonsulent
  • Adgang til trapper, elevator, flugt- og adgangsveje
  • Husleje pr. md. kr. 1.614,00 (indeksreguleres én gang årligt)
  • Vand, varme og el pr. md. kr. 412,94 (indeksreguleres én gang årligt)
  • Rengøring kan tilkøbes på Sundhedscenter Limfjorden
  • Anvendelse af gangareal, fællesareal, mødelokaler, omklædningsrum, frokoststue, venteværelse etc. er ekskl. i prisen

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Centerleder Mette Skydt Bjørndal på tlf. nr. 51 71 75 71.

Byg dit eget hus

Morsø Kommune har en række byggegrunde både i Nykøbing by og andre steder på øen. Se mere om de kommunale byggegrunde her.

Se mere om at bo på Mors

Du kan se flere ledige boliger og private udlejere via dette link.