Prisen Årets Frivillig

Morsø Kommune hædrer de mange frivillige i kommunen med prisen Årets Frivillig. Prisen er en anerkendelse af den store frivillighed, der er grundlag for mange aktiviteter på Mors.

Alle borgere i kommunen kan indstille kandidater til Årets Frivillig 2020-2021.

Priserne uddeles til Frivilligfest 2022, der løber af stablen den 18. marts i Sparekassen Thy Arena | Mors. Se mere om frivilligfesten via dette link.

De nominerede til Årets Frivillig 2020-2021 kan se her.

Årets Frivillig 2020-2021

Det frivillige arbejde spænder vidt i Morsø Kommune så hvem skal modtageren af årets Frivilligpris være?

Prisen er en hædring af en frivillig, der har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors. Det er de frivillige, som har overskud til at være noget for os andre og for fællesskabet. De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de TAK. Coronaen har også krævet noget helt særligt af vores frivillige.

Hvis du kender en person, der gør en stor indsats som frivillig og fortjener at blive hyldet for sit frivillige engagement - så indstil vedkommende til årets frivillig.

Alle borgere i kommunen kan indstille kandidater til Årets Frivillig. Det er muligt at genindstille tidligere års kandidater til prisen.

Komitéen består af: borgmester Hans Ejner Bertelsen, Tore Müller (Børne- og Kulturudvalget), Meiner Nørgaard (Udvalget for Teknik og Miljø), Ellen Philipsen Dahl (Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget) og Henning Sørensen (Det Sociale Udvalg).

Prisen er på 5.000 kr.

Indstilling og frist

Indstilling til Årets Frivillig sker via nedenstående skema og sendes til fritid@morsoe.dk

Skemaet skal være kommunen i hænde senest den 15. oktober 2021.

Tidligere modtagere

2019 Dagmar Nygaard

2018 Johanne Marie Heide