Frivilligfesten - Sammen er vi bedst

Vær med til Frivilligfesten - Sammen er vi bedst sammen med øens øvrige foreninger og ildsjæle. Frivilligfesten er en hædring af foreningslivets mange frivillige og den store indsats, I alle udøver.

Frivilligfesten 2020 er udskudt og senere aflyst på grund af Coronavirus/COVID-19
Alle, der har købt billet til den aflyste Frivilligfest 2020, får billetprisen refunderet. Tilbagebetalingen sker i begyndelsen af august til det betalingskort, som billetten er betalt med. Det er Morsø Turistbureau, som sørger for tilbagebetalingen, da deres bookingsystem er benyttet til billetsalg.

Sundhedsmyndigheders reviderede retningslinjer har gjort det muligt at hædre sportsmestre og årets prismodtagere ved et særskilt arrangement for inviterede gæster. Arrangementet holdes i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg i september.
Priserne, der overrækkes til arrangementet, er Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner, Årets Ungleder samt Kulturius ved Kulturelt Samvirke og Årets Sportsnavn ved Nordjyske Medier.

Frivilligfesten 2021

Alle I frivillige ildsjæle yder en kæmpe indsats til gavn for andre borgere på Mors – om det så er at skrive nyhedsbreve og bage kage, kridte banen op og vaske spillertrøjer eller passe bestyrelsesarbejdet. Morsø Kommune inviterer derfor jer til frivilligfesten 2020 - Sammen er vi bedst sammen med øens øvrige foreninger og ildsjæle.

Det er Morsø Kommune, der står bag frivilligfesten, og det er anden gang, at begivenheden finder sted.

Konferencieren vil føre jer gennem en festaften med hædring af lokale sportsmestre, overrækkelse af priser og masser af underholdning. 

Tid og sted

Fredag den 29. januar 2021
Sparekassen Thy Arena | Mors, H.C. Ørsteds Vej 15, 7900 Nykøbing Mors