Lån og leje af lokaler til frivillige

Som frivillige er der mulighed for at booke offentlige lokaler, bruge de frivilliges lokaler i Skovparken og mødelokalerne på Morsø Folkebibliotek.

Muligheder for lokaler

Booking af offentlige lokaler skal foregå digitalt for både foreninger og borgere:

Skovparken er foreningernes hus, og vi har en række lokaler, som frivillige og foreninger kan låne til foreningens aktiviteter og møder.

Foreninger der har et sundt, frivilligt lokalt sigte, herunder interesseorganisationer, kan benytte de frivilliges mødelokaler og drage nytte af de fordele, der er forbundet med disse. Alle foreninger, der benytter Skovparken, skal have et sæt vedtægter.

Alle grupper, organisationer eller foreninger, der benytter de frivilliges lokaler, kan optages i den samlede foreningsoversigt vedrørende foreninger, som udfører frivilligt, socialt arbejde eller aktiviteter

Kontakt os, hvis I ønsker en fast tid eller bare vil bruge lokalerne til enkeltstående arrangementer. Før I kan låne lokalerne, vil vi gerne se jer til en snak om retningslinjer og brug af lokalerne.

Vi låner ikke lokaler ud til private arrangementer.

Hvis du har spørgsmål til brug af Skovparken, skal du kontakte Charlotte Kristensen Heide på telefon 2118 2206 eller e-mail ckk@morsoe.dk

I tilknytning til Morsø Folkebibliotek er der indrettet offentlige mødelokaler, der stilles gratis til rådighed for foreninger, interessegrupper m.v.

Brugen af lokaler administreres af Morsø Folkebibliotek.

Du kan læse mere om lokalerne her.
 

Se også: