Book lokale og hal

Foreninger og borgere hjemmehørende i Morsø Kommune kan booke lokaler. Ved booking af lokaler prioriteres godkendte folkeoplysende foreninger først.

Foreninger og borgere i Morsø Kommune kan booke offentlige lokaler digitalt.

Ansøgning om lokaler for sæsonen 2019/2020 foregår i perioden 20.4.2019 til 20.5.2019.

I vores foreningsportal EG On Kultur og Fritid kan du:

  • Booke lokale både som sæson- og enkeltbookninger
  • Indsende erklæring om indhentelse af børneattest - gælder alle folkeoplysende foreninger (du skal være tildelt rollen ”tegningsberettiget” for at indsende erklæring - rollen tildeles af foreningens formand).

Hvis du ikke allerede er oprettet, kan du oprette dig selv, du skal blot følge det guidede forløb. Alle foreninger, som er godkendt under folkeoplysningsloven er oprettet.

Vejledning

I vejledningen finder du information om, hvordan du booker lokaler, indberetter børneattesterklæring samt finder lokaler og foreninger:

I vores bookingportal kan du:

  • Booke lokale
  • Finde foreninger

Du kan fremsøge lokaler på baggrund af den aktivitet, du ønsker at udøve eller på baggrund af en given lokation. Det er muligt, at foretage flere bookinger på en gang.

Hvis du ikke allerede er oprettet, kan du oprette dig selv, du skal blot følge det guidede forløb.

Vejledning

I vejledningen finder du information om, hvordan du bruger bookingportalen samt finder lokaler og foreninger:

Bibliotekets mødelokaler kan bookes via deres hjemmeside.

Næsten alt kan lade sig gøre i Morsø Teatersal.
Teater, ballet, musicals, koncerter foredrag, konferencer m.v. Hvis Morsø Teatersal er stedet for dit arrangement, så tag kontakt til Kulturafdelingen i Morsø Kommune.

Der er 36 veludstyrede garderobepladser, hyggelig skuespillerfoyer med køkkenfaciliteter samt vaskemaskine og tørretumbler. Der er 444 publikumspladser. Gode akustiske og visuelle forhold i hele teatret. Desuden er der stor publikumsfoyer med mulighed for etablering af pausebar og overvåget garderobe.
Der er mere end 300 gratis parkeringspladser lige uden for døren.

Til Morsø Teatersal er der tilknyttet en scenemester samt scenemedarbejdere som står til rådighed med vejledning og assistance ved arrangementer.

Baneanlægget kan bookes af alle via "book lokale - for forening" eller "book lokale - for borgere" ude til højre. Hjælp til booking, kontakt Fritidsafdelingen pr. telefon eller via mail fritid@morsoe.dk.

Kunstgræsbanen er meget funktionelt og fleksibelt. Der er en officiel 11-mands bane og der er også mulighed for at lave ”næsten” to 11-mands baner på tværs. Derudover er der mulighed for 7-mands, 5-mands og 3-mands baner.

Kunstgræsbane er beliggende Limfjordsvej 95, 7900 Nykøbing.