Morsø MultiPark - en perlestreng af oplevelser

Morsø Multipark er Mors’ kommende oplevelsespark i den sydlige del af Nykøbing Mors, hvor byens største folkeskole, ungdomsuddannelser, sportsarena og teater ligger.

Et helt nyt Limfjordsteater skal indenfor kort tid opføres i forlængelse af Morsø Gymnasium. Sammen med den store sports arena, Jyske Bank Mors Arena, og den lokale Morsø Teaterkreds tiltrækkes hvert år tusinder af mennesker fra nært og fjernt til teaterforestillinger, håndbold ligakampe, koncerter og events i området.

Ambitionen er at skabe en mere aktiv udnyttelse af det omgivne landbrugsareal, og skabe et oplevelseslandskab, der stimulerer synergi mellem eksisterende institutioner og foreninger. Uden sidestykke i landets øvrige mindre bysamfund, giver visionen for Morsø Multipark et bud på, hvordan fysiske tiltag kan danne fundamentet for et fællesskab, der spænder på tværs af – umiddelbare – forskellige interessefelter. Frem for at adskille interesser, og fratage potentiel synergi, er det ambitionen med Morsø Multipark at anvise en model, der peger på hvordan koncentrationen af interesser og fælles indsats kan skabe større og mere nuancerede oplevelser, til glæde for den enkelte og det omgivende samfund.


Morsø Multipark skal ikke kun være et idrætslandskab, men så meget mere. Multiparken skal rumme faciliteter til læring og undervisning, kunst- og kulturoplevelser, sundhedsfremme, forenings- og gadeidræt og åbne adgang til den bynære natur, der i dag ikke er særlig tilgængelig. Sidst men ikke mindst skal Morsø Multipark være hele øens samlingssted, hvor Mors’ styrker – det rige kulturliv og den stærke foreningskultur – kan udfoldes og dyrkes.

Se dronevideo fra området 

Der er allerede sket meget i området. Se vores dronevideo fra marts måned 2019

Tilmeld Nyhedsbrev fra Morsø Multipark

Nyhedsbrev - marts  

Klik for at tilmelde dig.
Vi udsender et par gange om året.

 

Skitseforslag til Morsø Multipark

I efteråret 2015 blev arkitektfirmaet JAJA inddraget i projektet. JAJA har sammen med Foreningen Morsø Multipark og repræsentanter fra Morsø Kommune udarbejdet en vision for Morsø Multipark, der skal visualisere de mange forslag og behov, som foreningerne, skolerne, teatret og de øvrige brugere af området har.

Se skitseforslaget til helhedsplan:

I øjeblikket arbejdes der på at finde finansieringen til at realisere mere af projektet.

Booking af gratis rundvisning og foredrag

Vil du høre mere om Morsø Multipark og få en guidet rundvisning eller oplæg/foredrag?

Så kontakt formand Peter Lillebæk via peter.lillebaek@morsoe.dk eller
tlf. 2344 1893  

Bestyrelsen - Morsø Multipark

Peter Lillebæk

  • Medlem af Børne og Kulturudvalget, Morsø Kommune
  • Medlem af Udvalget for Teknik og Miljø, Morsø Kommune 

Lars Zedlitz Alberg

(Skoleleder Dueholmskolen)

Hans Risager Holst

(Bestyrelsesformand for Ejendomsselskabet MKF A/S)

Kurt Sonne

(Rektor Morsø Gymnasium)

Kenny Thomsen

(Afdelingschef  EUC Nordvest)

Gitta Maling

(Leder af Limfjordsteatret)

Thomas Noppenau

(Formand for MorsØ FC)

Thomas Noppenau

(Formand for Folkeoplysningsudvalget)

Anne-Mette Bjerregaard Larsen

(Afdelingsleder Thy-Mors HF & VUC)

(Bestyrelsesmedlem Arena Mors)