Seniordagen

Morsø Kommune har siden 2014 afholdt Sensommerfesten for øens 65+årige. Samt Seniormesse som er en gratis messe.

Baggrund for Sensommerfesten samt Seniormessen

I finansloven for 2014 blev der afsat en mia. kr. i en pulje til et permanent løft af indsatsen på det kommunale ældreområde også kendt som ældremilliarden.

I den forbindelse havde Morsø Kommune et ønske om, at genindføre en lignende fest som den tidligere forårsfest, som måtte lukke på grund af manglende finansiering.

Finansloven gav mulighed for at genindføre nogle tiltag i kommunen, hvilket er årsagen til at Morsø Kommune har afholdt Sensommerfesten og Seniormessen siden 2014.

Sted

Morsø Kommune har forsøgt at komme hele vejen rundt på Mors, dog er det ikke alle steder der er mulighed for at rumme så mange mennesker.

Arrangementet har tidligere været afholdt i Nykøbing, Øster Jølby og Hvidbjerg.

Tid 

Festen finder sted i september/oktober. Hold øje med folkebladet, ugeavisen i starten af august.

Messen varer fra kl. 12.00-14.00
Messen er for alle interesserede, både over og under 65 år, med mulighed for at tale med fagfolk og frivillige foreninger.

Festen varer fra kl. 14.00-17.00
Festen vil bestå af god underholdning, herunder sang og dans. Der vil desuden være en let servering i form af boller, kaffe m.m.

Hvem står bag arrangementet

Styregruppen bag arrangementet består af 5 personer. Udover de 5 personer, har vi en masse fantastiske frivillige, som hjælper til, at arrangementet kan bestå.

Kunne du tænke dig at være en del af holdet?

Så kontakt Morsø Kommunes frivillighedskoordinator

Charlotte Kristensen Heide
ckk@morsoe.dk
Mobil: 2118 2206