Findes der rigtige mænd på Mors?

Måske kender I tv-serien ”Rigtige Mænd” fra DR1, hvor fem håndværkermænd, med lidt for meget på sidebenene, blev udfordret med motion og livsstilsændringer. Den udfordring tager vi op på Mors og nu er der åbent for tilmelding.

NYT: For at gøre det let, sjovt og sejt at være sund, har vi samlet seks tilbud, som er målrettet Rigtige Mænd. Alle seks tilbud er uafhængige af hinanden.

  1. Du kan gratis tilmelde dig: "Succes med dit vægttab for Rigtige Mænd" - ved Sundhedscenteret. Kurset vil give dig redskaber til et vægttab og en sundere livsstil, hvor der ikke er noget der er forbudt, men valg du tager. Opstart 21. marts  - se mere og tilmeld dig her

  2. Morsø Firmasport tilbyder gratis fælles motion i omgivelser hvor "Rigtige Mænd løbet" skal foregå - alle kan være med - og det kræver ikke, at man også deltager i det officielle løb. Hver lørdag kl. 9Startsted: For enden af parkeringspladsen ved Jesperhus Blomsterpark. 

  3. NIF CrossGym har sammensat et unikt 9 ugers træningsforløb for Rigtige Mænd med i alt 19 træninger til kun 375 kr. Du får for pengene:  Kammeratskab, Sjove udfordringer, Sved på panden, Mandehørm. Træning med rigtige mænd. Opstart: 20. marts - Se mere om CrossGym her - og tilmeld dig via dette link.

  4. Vif løbeklub har tilbud "Rigtige Mænd” at de kan deltage i løbetræningen torsdage kl. 18.30 ved SKF og Søndage kl. 10.00 ved det gamle savværk i Sindbjerg. De vil stille en instruktør til rådighed for disse løbere. Pris fra start til slut 21. maj 200 kr. pr. deltager. Kontakt Jutta Mogensen tlf. 60491168.

  5. Vif Motionscenter tilbyder ” Rigtige Mænd ” at de kan deltage i spinning. Hver tirsdag i perioden fra 7. marts til den 23. maj fra kl. 17 til 18. Pris 30 kr. pr. time pr. mand og der skal være mindst 5 tilmeldte hver gang. Tilmelding foregår på www.vifmorsbooking.dk. For mere info kontakt Bodil Poulsen tlf. 40351433

 

Rigtige mænd - pressefoto

Morsø Kommune har indgået et samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund om et nyt projekt – Rigtige Mænd.

Programmets populære hovedpersoner beviste, at det godt kan være sjovt at blive sundere – og samtidig være en rigtig mand.
MakeitBee, som producerer programmet, vil gentage succesen og sender her i foråret en ny programrække.

Denne gang har de indgået et samarbejde med Syddansk Universitet og Dansk Firmaidrætsforbund og med støtte fra Nordea Fonden, vil de lave et forskningsprojekt for alle Rigtige Mænd i Danmark. Deltagerne skal finde samme i hold af 3-5 mænd, hvor de deltager i et online træningsfællesskab – både før under og efter tv-programmerne.

Der er åbent for tilmelding

se mere og tilmeld nu!

Klik for at se mere om Rigtige Mænd

Fra onsdag d. 1. marts åbnes der for tilmelding til Rigtige Mænd Sjakket. Tilmeldingen er gratis og foregår via www.rigtigemænd.dk. Her melder man sig ind og skal finde sammen i hold á min. 3 og max 7 mandfolk.

Man kan f.eks. slå sig sammen med nogle kammerater/kolleger eller med nye gutter, som man finder i træningsfællesskabet.

Hvad er rigtige mænd sjakket?
Rigtige Mænd Sjakket er en online platform, hvor alle danske mænd kan melde sig til i hold. Her får de daglige tips til, hvordan de kan opnå en lidt sundere livsstil – men uden at knække halsen på fitnessabonnementer og mål om at træne op til en ironman på 3 måneder.

I Rigtige Mænd Sjakket træner mændene op til forhindringsløbet Rigtige Mænd Løbet, som er første delmål, men det er planen, at Rigtige Mænd Sjakket fremover skal være et fast holdepunkt, hvor mænd kan mødes til skæg og ballade – og træning mod nye mål.