Sommerbus med guidede ture rundt på Mors

Morsø Sommerbus kører rundt til nogen af øens mange turistattraktioner frem til den 4. august. Chaufføren underholder med sjove og skæve anekdoter, så køreturen fungerer også som sightseeingstur. Der er desuden rabat til udvalgte turistattraktioner.

Sommerbussen kører onsdage, fredage og søndage. Der vil være to uafhængige ruter for henholdsvis Syd- og Nordmors.

På Nordmorsruten, rute 777N kan man blandt andet besøge Fossil- og Molermuseet, nyde den flotte lagune ved Ejerslev Havn eller få velsmagende frokost på Feggesund Kro. På Sydmorsruten, rute 777S anbefales det blandt andet at opleve palmestranden ved Sillerslev Havn, gåture på Agerø, et besøg på Morsø Traktormuseum eller en familietur i Jesperhus Feriepark.

- Det er en god mulighed for at komme ud i de mange skønne afkroge på Mors. Selve turen er faktisk rigtig god som sightseeing, og bliver man fristet undervejs står det én frit for at hoppe af og tage en senere afgang på samme billet, fortæller Bente Kristensen, turistchef ved Morsø Turistbureau.

Rabat til turistattraktioner
Billetten vil i år fungere som rabatkupon ved udvalgte attraktioner:

  • Brænderiet Limfjorden tilbyder 10 % rabat til Sommerbussens kunder.
  • Næssundfærgens Venner tilbyder en gratis tur/retur med Næssundfærgen.
  • Museum Mors, Morsø Gamle Smedje og Morsø Traktormuseum giver rabat på entrebilletten.
  • Kulturkøbmanden tilbyder et gratis kig og desuden en gratis kop kaffe.

Det er muligt at købe billet til sommerbussen ombord på bussen, ved Morsø Turistbureau, Jesperhus Feriepark og Sallingsund Færgekro. Prisen er 50 kr. stykket og gælder hele dagen for den specifikke rute.

Se køreplanen her: Køreplan for Sommerbussen

 

Ruteplan 2017 - Morsø Sommerbus