Bliv klogere på demens – undervisningsaften for pårørende og andre

Morsø Kommune holder undervisningsaften om demens. Det foregår 10. oktober kl 19-21.30 i Støberisalen på Holgersgade 7 i Nykøbing. HUSK tilmelding senest tre dage før.

Har du et menneske i dit liv, som har tegn på demens eller som du ved er dement? Det kan være et familiemedlem eller måske en ven eller nabo, som giver anledning til, at der opstår behov for at få mere viden om demens og hvad du kan gøre, svar på spørgsmål eller bare lyst at snakke med andre om dette.


Morsø Kommune inviterer til en aften med undervisning om demens, hvor der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål. Undervisningen vil blive varetaget af kommunens demenskoordinatorer.


Når mennesker, vi er tæt på, rammes af en demenssygdom, kan vi opleve, at hverdagen og vores samvær med den sygdomsramte forandres.

De ting, som tidligere var af stor betydning, kan synes mere ligegyldige – ligesom ting, der tidligere ikke var afgørende, kan komme til at være essensen af samværet.

Der opstår ofte mange spørgsmål, både konkret omkring sygdommen, men også af mere praktisk karakter samt om den følelsesmæssige dimension. En anden følge kan for nogen være oplevelsen af, at føle sig ensom som pårørende til en dement.

Kom frisk, og husk: ”Du er ikke alene” - sammen kan vi medvirke til at nedbryde tabu om demens, øge viden om demens, og lære hvad vi hver især kan gøre, når livet med demens er tæt på os.

Pris for arrangementet er 30 kr – inklusiv kage og kaffe/the

Tilmelding til Anni Merethe Krogh: 99706344 senest 7. oktober.