Indvielse af Børnenes Actionpark på fredag

Hvidbjerg indvier sit nye store lege- og idrætsområde på fredag den 6. december kl. 12. Alle er velkomne til at komme og fejre de nye muligheder og resultatet af et godt samarbejde.

En tur med svævebane, et sejt spring i sandet eller udfordring af balanceevnen. Det er nogle af mulighederne i den nye actionpark i Hvidbjerg. Rygtet siger, at den er allerede taget i brug af begejstrede børn, hvilket er godt tegn inden den officielle indvielse. Det sker med manér på fredag den 6. december kl. 12.00 på Næssundvej 325, når det røde bånd klippes. Alle er velkomne.

 

Et samarbejde der skal fejres

Børnenes Actionpark er et idræts- og legeområde, som fylder 0,38 hektarer og er blevet til i forbindelse med landsbyfornyelse af Hvidbjerg. Det er borgerne i Hvidbjerg og Morsø Kommune, der har truffet beslutning om anlægget.
Borgmester Hans Ejner Bertelsen er med ved indvielsen, og han glæder sig på områdets vegne over de nye muligheder.

- Actionparken er med til at gøre området mere attraktivt for børnefamilier og endnu mere sjovt for børn, unge og alle andre der har lyst til at bruge faciliteterne. De får nogle ekstra muligheder for at bevæge sig sammen. Hele forløbet har været et rigtig godt samarbejde mellem kommunen og lokalområdet, hvor alle har gjort en stor indsats, siger Hans Ejner Bertelsen.

Om projektet

Selvom navnet Børnenes Actionpark mest af alt lyder til at være fuld af fart, så handler det også om hygge og natur i den nye offentlige legepark i Hvidbjerg.
Aktiviteter og udformning af actionparken er besluttet i samarbejde mellem den nedsatte arbejdsgruppe og Morsø Kommune. Anlægget er opført for at understøtte offentlighedens, skolens, børnehavens og idrætsforeningens aktiviteter – og der åbent for alle.
Actionparken falder godt i tråd med, at Hvidbjerg er udpeget til at være en af øens bosætningsbyer og med planerne for Landsbyen de 7 Sogne.
Børnenes Actionpark omfatter i hovedtræk: Et strandsandsbed til strandvolley og beachvolley, et faldsandsbed med legetårn, femkantet gynge, balanceredskaber samt en svævebane og bakker af opgravningsjord.

Fakta:

  • Anlægget har kostet 830.000 kr.
  • VIF Mors har bidraget med strandhåndboldmål og beachvolleyudstyr.
  • Friluftsrådet har bidraget med beplantning.
  • Skolens pedelgruppe vedligeholder anlægget fremover.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Hans Ejner Bertelsen, borgmester, 2479 2285 eller heb@morsoe.dk
  • Lauritz Rask, landskabsarkitekt, 9970 7245 eller lra@morsoe.dk