Kulturkaravanen hacker Mors

Lørdag den 9. november er der mulighed for at opleve kulturbidder fra Kunsten, Aalborg Symfoniorkester og Den Kongelige Ballet

Kulturkaravanen hacker Øster Jølby og Nykøbing med en bred vifte af gratis kulturoplevelser.

Det sker lørdag den 9. november kl. 10:00-13:00, hvor alle interesserede har mulighed for at opleve de bedste kulturbidder fra Kunsten, Aalborg Symfoniorkester og Den Kongelige Ballet.

Der vil blandt andet være workshop med Kunsten på Kirketorvet, koncert med musikere fra Aalborg Symfoniorkester i Tømmergaarden, kunstinstallation og happenings med elever fra Sydmors Skole i Konfektionshuset og ballet i SuperBrugsen Øster Jølby.

Den officielle åbningstale vil blive holdt af Tore Müller, formand for Børne- og Kulturudvalget i Morsø Kommune, på Morsø Folkebibliotek i Nykøbing.

Kulturkaravanen, der sidste efterår gæstede Mors for første gang, er et samarbejde mellem alle 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet og er én af tre store satsninger i den nordjyske kulturaftale, KulturKANten for 2017-2020.

Læs evt. mere om Kulturkaravanen på www.kulturkaravane.dk , facebook.com/KulturkaravaneNORD eller på Instagram #kulturkaravanenord