Navngiv det nye plejecenter-find de rette ord og inviter på kaffebord

Du kan være med til at foreslå, hvad det nye plejecenter skal hedde. Hvis dit forslag bliver valgt, får du en hyggepakke med kager og søde sager fra Gaardbageriet. En god mulighed for at forkæle nogle af de ældre, som du kender. Fristen er 4. juni.

Morsø Kommune ønsker forslag til navnet på øens nye plejecenter. Der er nogle krav til navnet, hvis man vil gøre sig forhåbning om at få sit forslag valgt og dermed modtage en lækker præmie.

Det kommende navn skal være et navn, der fortæller, at plejecenteret et trygt og hjemligt center med borgeren og de pårørende i centrum. Et center hvor der både er hjerterum og husrum, men også topprofessionelt personale.


Centeret vil rumme både en demensenhed, en enhed med almindelige plejeboliger og et moderne daghjem.


Du kan læse mere om Morsø Kommunes visioner for centeret, og hvilke værdier kommunen finder vigtige, at der arbejdes ud fra, på plejecenterets hjemmeside 


Navnet skal tage afsæt i visionen for centeret og understøtte centerets funktioner og mange muligheder. Det skal være et navn, der rækker ind i fremtiden, men også et navn som viser det lokale tilhørsforhold.

Sådan gør du
Alle kan deltage. Send dit forslag til cv@morsoe.dk og skriv ”Plejecenternavn” i emnefeltet. Forslaget skal være begrundet. Du kan også aflevere det skriftligt i Borgerservice på kommunen med mærket: ”Plejecenternavn”.


Sidste frist for at deltage er tirsdag den 4. juni kl. 12.

Når alle forslag er registreret, vurderer en jury bestående af: direktøren for Social og Sundhed, lederen af plejecenteret og chefen for ældreområdet de indkommende forslag og indstiller et navn til den politiske styregruppe for opførelsen af det ny plejecenter. Juryen forbeholder sig dog retten til ikke at vælge nogen af de indkomne forslag.

Hvis dit forslag bliver valgt, bliver du kontaktet direkte. Efterfølgende bliver navnet offentliggjort på Morsø Kommunens hjemmeside og facebookside.


Præmien
Præmien er en hyggepakke med kager og andre lækre sager fra det lokale bageri Gaardbageriet. Det kan måske også give en god anledning til at invitere nogle ældre på et hyggeligt og meget velsmagende kaffebord.