Morsø Kommune slår dørene op til Frivilligfesten 2021

Frivillige ildsjæle på Mors er inviteret til Frivilligfesten 2021 den 29. januar i Thy Arena|Mors. Festaftenen vil byde på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning.

COVID-19 spændte ben for Frivilligfesten 2020 i marts, og sportsmestre og prismodtagere hædres i stedet ved særskilt arrangement i efteråret.

Foreningslivets mange frivillige hædres med Frivilligfesten 2021 – Sammen er vi bedst i Sparekassen Thy Arena|Mors i Nykøbing fredag den 29. januar 2021. Morsø Kommune står bag det festlige arrangement.

- Det var med stor beklagelse, at vi måtte at udsætte og senere aflyse Frivilligfesten 2020, om end det var det eneste rigtige i forhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Nu ser vi i stedet frem til Frivilligfesten 2021, hvor vi får lejlighed til at fejre alle vores frivillige ildsjæle og foreninger, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Morsø Kommune.

Hans Ejner Bertelsen glæder sig over, at sundhedsmyndigheders reviderede retningslinjer nu har gjort det muligt at hædre sportsmestre og årets prismodtagere ved et særskilt arrangement for inviterede gæster. Arrangementet holdes i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg i september.

Priserne, der overrækkes til arrangementet, er Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner, Årets Ungleder samt Kulturius ved Kulturelt Samvirke og Årets Sportsnavn ved Nordjyske Medier.

Alle, der har købt billet til den aflyste Frivilligfest 2020, får billetprisen refunderet. Tilbagebetalingen sker i begyndelsen af august til det betalingskort, som billetten er betalt med. Det er Morsø Turistbureau, som sørger for tilbagebetalingen, da deres bookingsystem er benyttet til billetsalg.

Fra udsendt presseinfo.