Tiltag til at forebygge coronavirus på Mors

Vi følger naturligvis opfordringen om at iværksætte en række tiltag, som kan være med til at minimere risiko for smitte på Mors.
(opdateret 26/10)

Vi håber, I tager godt imod og måske lader jer inspirere til egne tiltag i jeres hverdag 😃
De forskellige tiltag gælder foreløbig frem til den 2. januar 2021. 

Det betyder blandt andet:

✔️ En del arbejder hjemme

I alle de jobfunktioner, hvor det er muligt og hensigtsmæssigt, arbejder vores medarbejdere hjemmefra.
Der er ikke tale om en nedlukning, som vi oplevede tilbage i marts. Der vil derfor stadig være medarbejdere fysisk tilstede i de funktioner, hvor der ikke lovmæssig eller reel mulighed for at løse opgaverne på anden måde end ved fysisk fremmøde.

Det er vigtigt at understrege, at alle vil være i fuldt arbejde. Telefoner og mails vil blive besvaret mv., uagtet om der arbejdes hjemmefra eller fra vanlige arbejdspladser. Så tag fat i os, som I plejer 👍

✔️ Tidsbestilling nødvendig

I administrationsbygningen på Jernbanevej 7 er der indført tidsbestilling, og dørtelefonen bliver bemandet, således at borgerne kan få adgang til huset, enten med tidsbestilling, eller ved at blive lukket ind ved særligt behov.

I kan bestille tid via dette link - eller ringe på telefon 9970 7000 og få personlig hjælp.

✔️ Møder afvikles primært virtuelt

Udgangspunktet er, at alle møder, der kan og hvor det giver mening, skal være virtuelle. Enkelte møder aflyses, hvis de ikke er af hastende karakter og/eller hvis det ikke er muligt at afholde virtuelt.

Der kan være undtagelser, hvis særlige omstændigheder tilsiger dette. Afholdes et møde fysisk skal det afvikles under sundhedsmyndighedernes retningslinjer – med afstand, afspritning og vask af hænder 👈

✔️ Aflysning af sociale arrangementer

Alle sociale arrangementer på arbejdspladserne i kommunen aflyses. Dette gælder også på institutioner, fx skal lejrskoler aflyses 😞

✔️ Fortsat normal drift

Skoler, daginstitutioner, uddannelser og ældreområdet fortsætter driften uændret med respekt for Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

✔️ Har du ikke mulighed for at isolere dig - kan vi hjælpe

Er du testet positiv smittet med coronavirus, og har du ikke mulighed for at isolere dig i dit eget hjem, har kommunen en isolationsbolig, du kan blive tilbudt. Se vilkår og kontaktinformationer via dette link

✔️ Bliv testet for coronavirus på Mors

Hvis I ikke har symptomer - kan I blive testet for coronavirus, på den tidligere Frøslev Skole, Elsøvej 240, Frøslev, 7900 Nykøbing Mors.
Det foregår fredage i ulige uger kl. 11-17

Du behøver ikke bestille tid - du møder bare op. HUSK at medbringe Sundhedskort og hold afstand, når du står i kø.

✔️ I kan også bestille tid på www.coronaprover.dk.

Det er gratis at blive testet og svaret kan ses på sundhed.dk indenfor 72 timer. Se løbende ændringer i teststeder og åbningstider på www.rm.dk.

Husk smittekæderne bliver brudt, når vi holder afstand, vasker hænder, spritter af - og isolerer os, hvis vi har symptomer på smitte.

Så lad os fortsat stå sammen og hjælpe hinanden igennem denne tid 🙏😀