Mere vild natur på Mors - ny runde for ansøgninger frem til 4. maj.

Ny runde er i gang, hvor der kan søges om midler til vilde projekter på Mors. ”Der plads til mange flere vilde projekter, så det er bare med at komme i gang og sende en ansøgning”, lyder opfordringen til at søge vild natur-puljen frem til 4. maj.

 

Landdistriktsrådet har behandlet ansøgninger til puljen på 130.000,- til fremme af Vild natur på Mors.

Alle foreninger og klubber på Mors har haft mulighed søge om at få del i denne pulje.

 

Puljen er kommet i gang på baggrund af at Danmarks kommuner dyster om at blive ”Danmarks vildeste kommune”. Det er Miljøministeriet, som står bag tiltaget, som skal motivere og inspirere alle til at skabe mere vild natur.

”Vi har i første ansøgningsrunde indstillet 3 gode projekter til at modtage tilskud. Det er nok lidt færre end vi havde regnet med. Men der er planlagt en ny runde med ansøgningsfrist den 4. maj, som falder sammen med Landdistriktsrådets ordinære runde med uddeling af landdistriktsmidler.” siger Kjeld Bak.

 

Landdistriktsrådet i Morsø kommune har blandt andet til opgave at udvælge og behandle ansøgninger om tilskud til projekter i landsbyerne på Mors.

 

”Vi har erfaring med at når foråret og varmen kommer, får folk lyst til at gå i gang med forskellige udendørs projekter, og i maj måned er det ikke for sent at så eksempelvis vilde blomster.” fortsætter Kjeld.

Projekterne der har fået bevilget tilskud er Naturklubben Morsø, Sydvestmors børnehave og vuggestue, samt Landsbyen de syv sogne. Alle meget fine projekter.

 

”Der plads til mange flere vilde projekter, så det er bare med at komme i gang og sende en ansøgning:” slutter Kjeld Bak

 

Klik her og se mere fra den første runde for ansøgninger som inspiration til, hvordan I ansøger til den nye runde med frist 4. maj.