Workshop for det nye oplevelses- og søsportscenter fredag og lørdag

På fredag den 14. og lørdag den 15. januar arbejder vi sammen om at forme øens nye oplevelses- og søsportscentrer. Kom og vær med og del dine input.

 

 

Du bestemmer selv, om det skal tage nogle minutter eller længere – eller om det skal være fredag den 14. mellem kl. 12 og 18 eller lørdag den 15. januar mellem kl. 10 og 15 – du må selvfølgelig også gerne kigge forbi begge dage.

 

Sted: Et stort telt på Nordhavnen i Nykøbing (tæt ved placeringen af det nye center).

Vi kalder det for en walk-in workshop – fordi du bare kan gå ind i teltet, når det passer dig og lytte på oplæg eller komme med din mening.

Se program for dagene, hvor der også er forskellige oplæg og andre indslag.

 

Alle er velkomne – vi vil gerne have mange forskellige input:

Det skal være et sted, som mange kan få glæde af – også dig der ikke nødvendigvis er vild med vand eller skaldyr. Derfor er det vigtigt, at du benytter chancen nu. Fortæl hvad der er vigtigt for dig, så vi kan være opmærksomme på det i planerne for det ny oplevelses- og søsportscenter

 

Vi passer på hinanden (coronasikkerhed):

For at gøre det så trygt som muligt for alle, så skal der vises coronapas og bæres mundbind, når man står op inde i teltet.

 

Forplejning: Der vil være kaffe og chokolade – og vi forventer også, at der vil være et punkt i programmet, hvor vi serverer muslinger til de fremmødte.

 

Kan du ikke fredag eller lørdag?

Vi har også sat postkasser op ved Nordhavnen og Havnekøbmanden i Nykøbing, hvor du kan komme med input frem til den 15. januar.

Du kan også sende en mail med dine idéer til oplevelsescenter@morsoe.dk (også efter den 15. januar).