Hjælp til fundraising

Her kan du finde gode råd til, hvordan du kan fundraise penge til netop din idé. Hvis du er fra en forening kan du også få hjælp hos Frivilligcenter Mors

Hvad er fundraising?

Fundraising handler om at skaffe penge til udvikling af fx et lokalområde, en sportsklub eller en skole. Helt konkret kan det være fornyelse af jeres landsby, indkøb af nyt grej til jeres forening, opførelse af et nyt klubhus, som du kan søge penge til. Det kan også være velgørende eller sociale aktiviteter, som er rettet mod bestemte grupper af mennesker som børn og unge, ældre eller socialt udsatte.

Man behøver ikke være professionel for at fundraise, men det kræver et godt forarbejde, god tid og ikke mindst en rigtig god idé for at få penge fra de mange private fonde og offentlige puljer.

Hvem kan få hjælp?

Foreninger og klubber på Mors kan få hjælp af Frivilligcenter Mors, Støberivej 7 7900 Nykøbing Mors via telefon: 2479 4628 (Anne Holm er i øjeblikket på barsel). Privat personer og virksomheder kan ikke få hjælp her. dog kan virksomheder henvende sig til Morsø Erhvervsråd, som kan hjælpe iværksættere og virksomheder med fundraising.

Hvis du er fra en forening eller en klub kan du få hjælp til:

  • at målrette dit projekt så fonde og puljer synes det er interessant
  • at få overblik over relevante finansieringskilder til dit projekt
  • gennemlæsning af en ansøgning eller projektbeskrivelse m.m.

Foreningstilskud.dk

Morsø Kommune har lavet en aftale med foreningstilskud.dk, som gælder for alle foreninger på Mors. Foreningstilskud.dk er et fundraisingværktøj, hvor du nemt kan få overblik over de mange forskellige puljer og fonde. Du kan også abonnere på nyhedsbreve med information om aktuelle ansøgningsfrister og meget mere.

Se også